Version 2 av rødbetburger. Veganost er en nice topping på mesterverket.
Saga hjelper å lage plommesyltetøy, Resultatet ble surt og godt, og det er bare meg som liker det. Plommene er plukket i hagen vår.
Sagas tallerk med søtpotet- og guleerter-mos med rødbetburger og basilikum. Falt sånn halvveis i smak.
Rødbetburgerne klare til å gå i stekovnen.
Og slik så bollen ut etter jeg hadde laget rødbetburgere....
Sandkaker in the making
Jeg var temmelig fornøyd med disse fakebollene da jeg satte de inn i stekovnen. Resultatet var nedslående. Både så ut som og hadde konsistens som finkornet sandkake. SÅ skuffa.
Deilig whole-food plantebasert måltid med hummus
Smakskontroll utført av Saga (2)
Saga synes det er mye spennende mat som blir laget. Hummus eller hu-mus som ho kaller det, faller i god smak :D
Jeg er så heldig å ha verdens herligste kollega som tar med smaksprøve på vegan-mat som ho lager. Her har jeg fått servert deilig linsegryte.
Deiligste nisteboksen <3
Søtpotetburger med tomater plukket fra egen avling
Squash-lasagne. Litt godt stekt, men like god. Første gang jeg ikke har pasta i lasagne og jeg må si jeg ble overrasket hvor mye den mettet. #tommelopp
Hva kan man si? Kjøtt- og meieriproduktlasagne vs whole-Food lasagne. Det er mange som berømmer meg for at jeg klarer å "holde meg til denne spesielle dietten" og spør hvor jeg...
StrongVegan
#plantpower
Send mail til janne@strongvegan.no